Δροσερή λεμονόπιτα



Υλικά
135γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 αβγά
135γρ. ακατέργαστη ζάχαρη
65γρ. ανάλατο βούτυρο
Χυμός από 2 λεμόνια
Ξύσμα από 2 λεμόνια
Για την λευκή σοκολάτα
150γρ. λευκή σοκολάτα (κομμένη σε κομμάτια)
75γρ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση
1.Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς και βάλτε ένα ταψάκι για κέικ  με ένα αντικολλητικό χαρτί.
2.Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το βούτυρο και την ζάχαρη, με ένα μίξερ. Προσθέστε ένα-ένα τα αβγά και χτυπήστε τα μέχρι να γίνουν μαρέγκα. Στη συνέχεια ρίξτε στο μπολ το αλεύρι και χτυπήστε πάλι καλά. Τελειώστε με το λεμόνι και το ξύσμα και χτυπήστε μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μείγμα.
3.Βάλτε το μείγμα στο ταψάκι και βάλτε στο προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο και με έντονο χρυσό χρώμα, βγάλτε το από την φωτιά και αφήστε το να κρυώσει.
4.Για την λευκή σοκολάτα, βάλτε την σοκολάτα σε ένα μπολ. Βάλτε την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε την να πάρει μία βράση σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας συνέχεια. Στη συνέχεια βάλτε την ζεστή κρέμα γάλακτος στη σοκολάτα και ανακατέψτε μέχρι αν λιώσει και να γίνει ομοιόμορφο μείγμα. Αφήστε το να κρυώσει και στη συνέχεια βάλτε το στο ψυγείο για 15 λεπτά.
5.Μόλις κρυώσει η μους σας , απλά την περνάτε στο πάνω μέρος της λεμονοπιτάς σας και είναι έτοιμη.