Σπιτικό παγωτό στο χρόνο dt


Υλικά1 κουτάκι φυτική σαντιγί
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
1 κουτάκι εβαπορέ
1 κάψουλα βανίλια


Εκτέλεση

  • Ρίχνετε στο το κουτάκι με την φυτική σαντιγί




  • Το χτυπάτε σε χαμηλή ταχύτητα για δέκα λεπτά μέχρι να αφρατέψει και να γίνει σαντιγί




  • Ρίχνετε και το ζαχαρούχο γάλα




  • Το ξαναχτυπάτε




  • Ρίχνετε το εβαπορέ και την κάψουλα βανίλια




  • Το ανακατεύετε καλά




  • Ρίξτε όλο το μείγμα σε ένα μπολ και βάλτε στην κατάψυξη για τριάντα λεπτά




  • Βγάλτε το και ανακατέψτε καλά




  • Καλύψτε το και τοποθετήστε το στην κατάψυξη




  • Το παγωτό σας είναι έτοιμο να το σερβίρετε!