Γρήγορη βυσσινόπιτα


Υλικά
4 φλιτζάνια βύσσινα, χωρίς κουκούτσι
1 και 1/4 φλιτζάνια ζάχαρη
1/4 φλιτζάνι αλεύρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
Ζύμη για πίτα


Εκτέλεση
1. Αναμίξτε τα βύσσινα, τη ζάχαρη, το αλεύρι και την κανέλα.
2. Απλώστε τη ζύμη σε ένα αντικολλητικό σκεύος της αρεσκείας σας και ρίξτε τη γέμιση μέσα.
3. Κλείστε με την υπόλοιπη ζύμη από πάνω. Με ένα πιρούνι κάντε τρύπες από πάνω και σχισμές. Κολλήστε καλά μεταξύ τους τις άκρες της ζύμης.
4. Βουρτσίστε από πάνω με γάλα και πασπαλίστε με ζάχαρη.
5. Ψήστε στους 220 C για 25 λεπτά και έπειτα μειώστε τη θερμοκρασία στους 180 C και ψήστε για 25-30 λεπτά ακόμα.