Νόστιμη παέγια με μύδια


Μια γρήγορη παέγια με θαλασσινά για όσες είναι gourmet αλλά ταυτόχρονα βιάζονται πολύ!

Υλικά
200kgr μύδια φρέσκα ή κατεψυγμένα
15ml λάδι
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Κόκκινο και πράσινο πιπέρι τριμμένο
200kgr ρύζι με κόλιαντρο και βότανα
250ml λευκό κρασί
500ml νερό
 
Εκτέλεση
1. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Προσθέστε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα πιπέρια και το ρύζι και σωτάρετε για ένα λεπτό.
2. Προσθέστε το κρασί και το νερό, καλύψτε το τηγάνι και μαγειρέψτε για 7 λεπτά.
3. Προσθέστε τα μύδια και μαγειρέψτε για άλλα 3 λεπτά ή μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.