Ψητά μήλα γεμάτα σοκολάτα γάλακτος



Υλικά
800γρ. κόκκινα γλυκά μήλα
50γρ. σοκολάτα γάλακτος κομμένη σε μικρά κομμάτια
50γρ τριμμένη καρύδα
30γρ. βούτυρο
1 κρόκος αυγού, λίγο χτυπημένος

Εκτέλεση
1.Κοψτε μήλα στη μέση και βγάλτε τα κουκούτσια.  Με ένα λεπτό μαχαίρι βγάλτε το εσωτερικό και ψιλοκόψτε την σάρκα από τα μήλα που έχετε βγάλει.
2.Σε ένα μπολ βάλτε την σοκολάτα λιωμένη, την καρύδα και την σάρκα από τα νεκταρίνια. Ανακατέψτε και προσθέστε τον κρόκο αβγού και ανακατέψτε πάλι μέχρι να γίνει ομοιόμορφο μείγμα.
3.Σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι βάλτε τα μήλα και γεμίστε κάθε μήλο με τον μείγμα της λευκής σοκολάτας. Βάλτε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.