Δώστε γεύση στη σαλάτα σας με αυτή τη γρήγορη, θρεπτική και δροσερή συνταγή.
Υλικά
Πράσινη σαλάτα
1 καπνιστή μπριζόλα (τη βρίσκετε σε όλα τα delicatessen)
Μαρμελάδα ροδάκινο
Έτοιμη σάλτσα μέλι-μουστάρδα
Κύβους τυριού έμμενταλ
Πράσινη σαλάτα
1 καπνιστή μπριζόλα (τη βρίσκετε σε όλα τα delicatessen)
Μαρμελάδα ροδάκινο
Έτοιμη σάλτσα μέλι-μουστάρδα
Κύβους τυριού έμμενταλ
Εκτέλεση
1. Τοποθετήστε τη σαλάτα σε ένα μπολ.
2. Με ένα πινέλο ή ένα κουτάλι «βουρτσίστε» τη μπριζόλα με μαρμελάδα.
3. Ψήστε τη στο grill για 8 περίπου λεπτά μέχρι να ζεσταθεί καλά, γυρνώντας τη μια φορά και φροντίζοντας να τη ξαναβουρτσίσετε με μαρμελάδα αν χρειαστεί.
4. Όταν ψηθεί η μπριζόλα, κόψτε τη σε κύβους και ανακατέψτε τη με τη σάλτσα και το τυρί.
5. Προσθέστε το μίγμα στο μπολ με τη σαλάτα και απολαύστε.
1. Τοποθετήστε τη σαλάτα σε ένα μπολ.
2. Με ένα πινέλο ή ένα κουτάλι «βουρτσίστε» τη μπριζόλα με μαρμελάδα.
3. Ψήστε τη στο grill για 8 περίπου λεπτά μέχρι να ζεσταθεί καλά, γυρνώντας τη μια φορά και φροντίζοντας να τη ξαναβουρτσίσετε με μαρμελάδα αν χρειαστεί.
4. Όταν ψηθεί η μπριζόλα, κόψτε τη σε κύβους και ανακατέψτε τη με τη σάλτσα και το τυρί.
5. Προσθέστε το μίγμα στο μπολ με τη σαλάτα και απολαύστε.