Τάρτα σοκολάτας

Υλικά
Για τη βάση:
300γρ. σοκολατένια cookies
100γρ. λιωμένη μαργαρίνη
Για την κρέμα σοκολάτας:
300γρ. κουβερτούρα
200ml. κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά

Εκτέλεση
1. Για να φτιάξετε τη βάση της τάρτας, τρίβετε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα ανακατεύετε πολύ καλά με το λιωμένο βιτάμ.
2. Σε μια ταρτιέρα απλώνετε ένα φύλλο μεμβράνης και στρώνετε το μείγμα του μπισκότου. Καλύπτετε τη βάση με μεμβράνη και την αφήνετε για 2 ώρες στο ψυγείο. Αφαιρείτε τη μεμβράνη από πάνω.
3. Για να φτιάξετε την επίστρωση σοκολάτας, ζεσταίνετε σε απλό κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος και προσθέτετε την κουβερτούρα. Ανακατεύετε μέχρι να λιώσει εντελώς και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει για 10 λεπτά.
4. Αδειάζετε την κρέμα σοκολάτας πάνω στη βάση της τάρτας, προσέχοντας να είναι ομοιόμορφα απλωμένη.
5. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνετε στο ψυγείο για 3 ώρες, μέχρι να σφίξει η κρέμα.
6. Αφαιρείτε τη μεμβράνη και διακοσμείτε με γλυκό πορτοκάλι ή με ροδέλες μπανάνας ή με κάποιο άλλο υλικό της επιλογής σας.