Καλτσόνε Greek Style Με Χωριάτικο Λουκάνικο Και Φέτα

Υλικά (Ζύμη για περίπου 7 πίτσες)

Βασική ζύμη για πίτσα

1 κιλό αλεύρι (καλύτερα κάποιο ιταλικό
τύπου 00)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 και 1/3 φλιτζ. νερό
5 γραμμ. μαγιά ξερή
1 κ.γ. αλάτι
Υλικά για μία πίτσα

4-5 ροδέλες λουκάνικο χωριάτικο περασμένες από καυτό τηγάνι
2 κ.σ. φέτα
2 κ.σ. μοτσαρέλα για πίτσα
χοντροτριμμένη ή κομμένη σε μικρά
κυβάκια
Σάλτσα ντομάτα για πίτσα (ώριμες ντομάτες στον τρίφτη με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη)
Λίγη παρμεζάνα

Προετοιμασία της ζύμης


Ρίχνετε όλα τα υλικά σε ένα μίξερ και τα αφήνετε να ανακατευτούν με το εξάρτημα γάντζος για 10 με 12λεπτά. (Μπορείτε βέβαια πάντα να τα ζυμώσετε με τα χέρια). Κατόπιν την κόβετε σε κομμάτια 190-200 γραμμ. και την κάνετε μπαλάκια. Τα αφήνετε μέσα σε ένα μεγάλο δίσκο σκεπασμένα με μία βρεγμένη πετσέτα να ξεκουραστούν και να διπλασιαστούν. (Ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου, αυτό θα πάρει 1,5 έως 2 ώρες).

Εκτέλεση
01. Ανοίγετε τη ζύμη σε αλευρωμένο πάγκο σε ένα δίσκο με διάμετρο 22 εκ. περίπου (μπορείτε να
χρησιμοποιήσετε και πλάστη).
02. Βάζετε στη μια άκρη το λουκάνικο, 1 κ.σ. σάλτσα ντομάτα, 2 κ.σ. σπασμένη φέτα, 2 κ.σ. μοτσαρέλα και λίγη παρμεζάνα.
03. Κλείνετε προσεκτικά τις δύο άκρες, σφραγίζετε πιέζοντας καλά και αλείφετε από πάνω μια κουταλιά σάλτσα ντομάτα.
04. Ψήνετε σε δυνατό φούρνο μέχρι να ροδίσει καλά και ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο πριν σερβίρετε