| Ετοιμαζουμε
τα καλουπια μας.Αν τα θελουμε στρογγυλα τρυπαμε με το καλαμακι τις
θηκουλες για μαφινς στην κατω μερια προσεχτικα ωστε να μη δημιουργησουμε
μεγαλη τρυπα και βαζουμε το ξυλακι εως το μεσον της θήκης περιπου. |
| Αν
θελουμε αλλα σχεδια σχηματιζουμε το καλουπι με αλουμινοχαρτο
ανασηκωνοντας δεξια και αριστερα τις ακρες ωστε να μη χυθει η σοκολατα
και τρυπαμε παλι την κατω μερια με το καλαμακι(Αν χρησιμοποιησουμε
τετοιες αλουμινενιες θήκες θα πρεπει να τις λαδώσουμε ελαφρα με το χέρι
μας). |
| Λιωνουμε
την σοκολατα σε μπεν μαρι και τη μοιραζουμε στις θήκες μας(υπολογιστε
για καθε θηκουλα 3 κουταλακια του γλυκου).Καθε θήκη που γεμιουμε την
κουναμε λιγο για να στρωσει η σοκολατα. |
| Τα
βαζουμε στο ψυγειο να κρυωσουν και λιγο πριν σταθεροποιηθει η σοκολατα
εντελως στολιζουμε με οτι θελουμε και τα ξαναβαζουμε να παγωσουν καλα. |
| Οταν
εχουν γινει βγαζουμε το χαρτακι ή σκιζουμε το αλουμινόχαρτο και αν
θελουμε να τα δωρισουμε τα βαζουμε σε διαφανο σακουλακια δενοντας με μια
κορδελιτσα. |