Salmon smoke Christmas


Υλικά
  • 450γρ. καπνιστός σολωμός.
  • 100γρ. κατσικίσιο τύρι
  • 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια (καθαρισμενα και ψιλοκομμένα)
  • 3 αβοκάντο κομμένα
  • 3 κουτ. σούπας χυμό λεμόνι
  • λίγο τσίλι
Εκτέλεση
Ενώνουμε όλα τα υλικά εκτός απο το σολωμό. Τα βάζουμε στο ψυγεί για 3- 4 ώρες. Ανοίγουμε το σολωμό σε κομμάτια ρίχνουμε λάδι και λεμόνι. Μόλις βγάλουμε απο το ψυγειο το μείγμα το χωρίζουμε σε κούπες. Αναποδογυρίζουμε τις κούπες και σκεπάζουμε με το σολωμό μας. Ραντίζουμε ολα τα κομμάτια με τσίλι και λεμόνι και το σερβίρουμε.