Υλικά
1 πακέτο τετράγωνα φύλλα κουρού
100γρ. κεφαλογραβιέρα ή κεφαλοτύρι
2κ.σ. μαυροκούκι (μαύρο σουσάμι με ιδιαίτερη γεύση)
1 αυγό για το άλειμμα των φύλλων
Εναλλακτική πρόταση 1
100γρ. παρμεζάνα
1κ.γ. κύμινο
Εναλλακτική πρόταση 2
να αλείψουμε με ελαιόλαδο την επιφάνεια της ζύμης και να πασπαλίσουμε με χοντρό αλάτι
Εκτέλεση
1. Κόβετε το κάθε φύλλο κουρού διαγώνια σε 2 κομμάτια και τα μεταφέρετε σε ένα ταψάκι.
2. Τα αλείφετε με αυγό, τα τρυπάτε με πιρούνι σε διάφορα σημεία και τα πασπαλίζετε με το μαυροκούκι ή το τυρί ή το αλάτι.
3. Ψήνετε στους 180-200C μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές και τα συνοδεύετε με μπύρα, κρασί ή και με κάποιο ντιπ της αρεσκείας σας.