Υλικά
1 στήθος κοτόπουλου
1 ολόκληρο κρεμμύδι, καθαρισμένο
1 κλωνάρι σέλινο ή 1 καρότο
½ πακέτο ρύζι
1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες
Εκτέλεση
1. Βράζετε το κοτόπουλο μαζί με το κρεμμύδι και το σέλινο ή το καρότο σε μπόλικο νερό (τα λαχανικά εξουδετερώνουν τη μυρωδιά του πουλερικού)
2. Μόλις βράσει το μεταφέρετε σε μια πιατέλα, ρίχνετε το ρύζι μέσα στην κατσαρόλα που έχει μείνει ο ζωμός του κοτόπουλου και το αφήνετε να βράσει.
3. Μόλις το ρύζι είναι έτοιμο, ρίχνετε το γιαούρτι σε ένα βαθύ πιάτο και προσθέτετε λίγο-λίγο τον ζωμό από την κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να δημιουργηθεί ένα κρεμώδες μείγμα.
4. Ρίχνετε το μείγμα στην κατσαρόλα και ανακατεύετε συνεχώς.
5. Σερβίρετε αμέσως στα πιάτα, ρίχνοντας λίγο πιπέρι στο καθένα, ενώ μπορείτε να προσθέσετε και τραγανά κρουτόν.