Υλικά
1λ. γάλα φρέσκο
185γρ. σιμιγδάλι ψιλό
250γρ. ζάχαρη
2 φλούδες πορτοκαλιού
3 αυγά
Εκτέλεση
1. Ρίχνετε το γάλα στην κατσαρόλα μαζί με τις πορτοκαλόφλουδες και το ζεσταίνεται αρκετά (χωρίς να βράσει).
2. Μόλις ζεσταθεί προσθέτετε το σιμιγδάλι και τη ζάχαρη και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες.
3. Αποσύρετε τη κατσαρόλα από τη φωτιά συνεχίζοντας το ανακάτεμα και ρίχνετε μέσα τα αυγά χτυπημένα.
4. Ρίχνετε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνετε το γλυκό σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
5. Μόλις είναι έτοιμο, το αφήνετε λίγο να κρυώσει και το αναποδογυρίζεται σε μια πιατέλα, πασπαλίζοντάς το με ζάχαρη άχνη (προαιρετικά).