Φιλετάκια πάπιας με σος raspberry

Εύκολη και γιορτινή συνταγή

Υλικά
4 κομμάτια στήθος πάπιας
2 κουταλιές του γλυκού αλάτι
2 κουταλιές κανέλας
4 κουταλιές ζάχαρη
1/2 κούπα κόκκινο κρασί
1/4 της κούπας λικέρ creme de cassis
1 κουταλιά καλαμποκάλευρο
200 γρ. raspberries

Εκτέλεση
1. Βάλτε στη γκριλιέρα τα στήθη της πάπιας και ψήστε για 10 λεπτά από την πλευρά που είναι η πέτσα.
2. Πετάξτε το λίπος που βγήκε και ψήστε για άλλα δέκα λεπτά από την άλλη πλευρά.
3. Βγάλτε τα από τη φωτιά και ρίξτε πάνω στην πέτσα τη ζάχαρη, την κανέλα και το αλάτι.
4. Βγάλτε πάλι το λίπος από το τηγάνι και ρίξτε μέσα το λικέρ, το κρασί και το αλεύρι και ανακατέψτε μέχρι να σοταριστούν για τρία λεπτά.
5. Ρίξτε τα raspeberries και αφήστε τη σος να δέσει για ένα λεπτό.
6. Προθερμάνετε το φούρνο στο γκριλ και βάλτε την πάπια για ένα λεπτό μέχρι να καραμελώσει η ζάχαρη.
7. Ρίξτε τη σος πάνω από τα φιλέτα.