Γιορτινή συνταγή με μοσχαρίσιο συκώτι και μπαλσάμικο ξίδι


Υλικά
2 κομμάτια μοσχαρίσιο συκώτι
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι
2 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλιά ελαιόλαδο

Εκτέλεση
1. Αλατοπιπερώστε το συκώτι και αλευρώστε το.
2. Κάψτε μία κουταλιά βούτυρο και μία λάδι.
3. Βάλτε το συκώτι και τηγανίστε το για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά. Αν είναι λεπτό 2 από κάθε πλευρά είναι αρκετά, αν είναι παχύ θα χρειαστείτε παραπάνω.
4. Χύστε το λάδι από το τηγάνι και ρίξτε το ξίδι.
5. Αφήστε το συκώτι να βράσει στο ξίδι μέχρι να μειωθεί η ποσότητα στο μισό.
6. Ρίξτε άλλη μία κουταλιά βούτυρο και αφήστε το συκώτι στη φωτιά για άλλα δύο λεπτά γυρίζοντας το.