Λαχταριστή τάρτα με μοτσαρέλα και τοματίνια

Οι τάρτες είναι μία γευστική απόλαυση στην οποία κανείς δε μπορεί να αντισταθεί. Η παρακάτω συνταγή είναι εύκολη, γευστική και καλοκαιρινή. Δοκιμάστε τη άφοβα.

Υλικά
Λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Έτοιμη ζύμη τάρτας (1/2 φύλλο)
1 κούπας τοματίνια
1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα
1 κουταλιά ελαιόλαδο
αλατοπίπερο

Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
2. Σε μία επιφάνεια ρίξτε λίγο αλεύρι και απλώστε τη ζύμη ώστε να πάρει σχήμα ορθογωνίου.
3. Βάλτε τη ζύμης στο ψυγείο για μισή ώρα.
4. Βγάλτε το ταψί από το ψυγείο και τρυπήστε τη τάρτα με ένα πιρούνι.
5. Ρίξτε τα τοματίνια από τα κόψετε στη μέση και τη μοτσαρέλα.
6. Ρίξτε το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο από πάνω.
7. Ψήστε στο φούρνο για 20 με 25 λεπτά.