Τέλειο φρουτένιο επιδόρπιο με τυρί και δημητριακά

Τέλειο φρουτένιο επιδόρπιο με τυρί και δημητριακά


Υλικά
300γρ. ανθότυρο (ή κατίκι)
70γρ. μούσλι
300γρ. φρούτα της επιλογής σας (εμείς επιλέξαμε φράουλες, πορτοκάλι και αχλάδι)
ζάχαρη (προαιρετικά αν δεν μπορείτε χωρίς αυτήν)

Εκτέλεση
1. Βάζετε το τυρί σε ένα μπολ και το λιώνετε με ένα πιρούνι, μέχρι να αφρατέψει σαν πουρές.
2. Πλένετε, καθαρίζετε και στεγνώνετε τα φρούτα, τα κόβετε σε κομματάκια και τα βάζετε στο μπολ με το τυρί.
3. Ανακατεύετε καλά και έπειτα ρίχνετε τα δημητριακά και τη ζάχαρη (αν τη βάλετε).
4. Βάζετε το μείγμα σε ένα μπολ σερβιρίσματος, το σκεπάζετε με μια διάφανη μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες να παγώσει.
5. Μόλις έχει παγώσει καλά, το αναποδογυρίζετε σε μια πιατέλα και σερβίρετε.